C Fashion Gala – Summer Edition 2016

Eveniment de modă dedicat exclusiv modei româneşti, C Fashion Gala, a avut loc ieri într-un club din Bucureşti unde, Alin Gălăţescu a fost tutorele galei.

Ediţia de vară C Fashion Gala şi-a propus să pună în scenă un spectacol deosebit unde, au fost prezentate cele mai spectaculoase colecţii ale designerilor români. Pe podium au defilat creaţii vestimentare semnate  OMRA unde, la întrarea în scenă şi-au făcut apariţia piese vestimentare ultra-feminine din materiale albe, lucioase şi imprimeuri subtile. De asemenea, imaginea a fost completată de ţinute transparente şi piese vestimentare de inspiraţie sleepwear, ambele numărându-se printre favoritele sezonului de vară.

În continuare, cu multă graţie a fost prezentată colecţia Liei Aram unde, invitaţii puteau admira ţinute în tonuri de alb, albastru electric cu sclipici sau accente aurii. Colecţia a fost una complexă, de la costume de baie, până la salopete cu volane.

Studio Cabal s-a făcut remarcat cu ajutorul unui concept diferit faţă de restul colecţiilor, piesele vestimentare gravitând în jurul tonurilor pământii care formau uşor un duo complex cu tonuri aprinse de oraj, bleu sau roşu, acestea fiind detaliile definitorii.

Colecţia Norinei Stoica a fost o apariţie divină şi extrem de provocatoare unde, piese vestimentare din dantelă, în tonuri deschise de alb şi bej au oferit o imagine plină de senzualitate. În continuare, colecţia a fost urmată de rochii din materiale lucioase şi voal, cu diferite decupaje sau pe umeri ,care păstrau aceleaşi linii simple.

În continuare, o colecţie plină de culoare şi cu un aer proaspăt de vară, designerul Aleha Toncea a oferit invitaţiilor şansa de a admira cele mai complexe imprimeuri florale şi nuanţe irizante de magenta, verde, dar  şi un combo delicat între roz şi verde sau roşu şi roz. Toate acestea au oferit ochiului o imagine plină de culoare.

O colecţie complexă şi diferită faţă de cele prezentate mai sus, dar care a emanat un aer graţios, a fost cea semnată de Crina Moldovan, colecţie completată de pălăriile softisticate realizate de Mădălina Vlad şi genţile de Olaru Laura.

Făcându-şi intrarea pe o linie melodică vibrantă, piesele vestimentare semnate Simona Semen au animat seara cu un duo plin de graţie alcătuit din tonuri de negru şi accente aurii. Simţită prezenţa şi-au făcut-o şi nuanţele pământii care au completat ţinuta într-o manieră elegantă.

În final, colecţia semnată Marie Ollie by Arthur Dinu a evidenţiat stilul sofisticat pe care orice femeie trebuie să-l adopte şi, de asemenea, pe podium au fost zărite piese vestimentare de imitaţie masculină, în tonuri de roz pudrat şi rochii în tonuri de galben aprins, cu imprimeuri florale, dar şi nuanţe de verde smarald.

 

Advertisements

One thought on “C Fashion Gala – Summer Edition 2016”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s