Spornic Profesional la Top Culinary Trends 2016

Spornic Profesional şi echipa PRUTUL SA au participat la începutul lunii noiembrie 2016 la evenimentul toamnei dedicat tendinţelor şi inovaţiei în piaţa HoReCa. Top Culinary Trends 2016 a reunit la hotelul Radisson Blu din centrul Bucureştiului bucătari, administratori şi patroni de restaurante, producători de echipamente şi produse, dar şi consultanţi gastronomici într-un eveniment interactiv, bazat pe workshop-uri, degustări şi seminarii de dezbatere.

Cei aproximativ 400 de invitaţi care au vizitat standul Spornic Profesional au luat parte la sesiuni de networking, live cooking şi degustări găzduite de Chef Aida Parascan, câştigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului culinar MasterChef. Purtând titlul de ambasador al brandului Spornic, Chef Parascan a folosit ulei de floarea-soarelui Spornic Profesional în demonstraţiile sale de gătit, a vorbit pe tot parcursul zilei despre beneficiile uleiului “creat special pentru bucătării profesionişti” şi a răspuns cu dezinvoltură întrebărilor şi curiozităţilor publicului.

De asemenea, toţi participanţii la eveniment au fost invitaţi să participe la tombola organizată de către echipa Spornic. La sfârşitul zilei, Chef Parascan a extras în atenţia tuturor tichetul câştigător şi a înmânat premiul cel mare: un cuţit profesional japonez marca Shun, cu lama din oţel de Damasc cu 32 de straturi.

Top Culinary Trends este considerat de către specialişti cel mai important eveniment dedicat profesioniştilor din industria restaurantelor din România şi este organizat de Asociaţia Bucătarilor şi Cofetarilor Profesionişti în parteneriat cu revista Trends by HRB. Evenimentul se află la ediţia a doua.

2-01

Advertisements

One thought on “Spornic Profesional la Top Culinary Trends 2016”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s