“Când ți se urcă puterea la cap” sau definiția lui Liviu Dragnea

România traversează în ultimul timp o criză politică fără precedent, următoarele zile fiind un punct culminant în democrația țării noastre. Totul, după ce liderul PSD Liviu Dragnea, împreună cu acoliții său au aruncat o văl de ceață, și anume Ordonanțele de Urgență privind modificarea Codurilor penale, peste ultima fărâmă de democrație.

Totul atârnă într-un fir de ață, iar protestele din țară la care au participat sute de oameni încearcă să îi trezească pe cei adormiți în somnul comunismului.

Cu toate că o țară întreagă cere demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea trage cu toată suflarea de cele aproape trei milioane de voturi de la alegeri. Dragnea este cel mai bun exemplu pentru definiția unui om fără scrupule, care poate să calce totul în picioare pentru a-și scăpa propria-i piele. Numai că întâlnește piedici din ce în ce mai mari.

Președintele face în continuare sigura formă de opoziție serioasă din România, după ce liberalii au fost decapitații la alegerile din decembrie, Alina Gorghiu dându-și demisia. Iohannis încearcă să aibă glas, după o perioadă mare de tăcere pasivă, dar este cu greu ascultat de mulțime, care nu mai crede în vorbe, ci vrea fapte.

Parlamentarii USR se aseamănă cu niște fachiri care aleargă în picioarele goale prin jar incins. Au de partea lor strada, și pot, încă, să deschidă gura în Parlament și chiar să îi ia peste picior pe social-democrați, afisând mesaje despre hoțiile făcute în teritoriu.

Advertisements

One thought on ““Când ți se urcă puterea la cap” sau definiția lui Liviu Dragnea”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s