Constănțenii au ieșit din nou la protest

Aproximativ 2000 de constănțeni s-au întâlnit și marți seara în Piața Ovidiu , pentru a protesta împotriva intențiilor actualului Guvern de a promova prin ordonanțe de urgență grațierea unora dintre pușcăriași și modificarea Codului penal și a codului de procedură penală.

Protestul are loc în contextul în care, tot în seara zilei de marți, Guvernul se va întruni într-o ședință pe a cărei ordine de zi au fost anunțate, oficial, doar proiectele legate de bugetul pe 2017 al României.

constanta-trezeste-te-evz-protest-465x390

Cu toate acestea, teama că actualul executiv ar putea include pe o ordine suplimentară și proiectele referitoare la grațiere și codurile penale a determinat, la Constanta, precum și în alte orașe ale țării, organizarea de proteste. Amploarea acestora este, însă, de dimensiuni mult mai reduse decât cele din ultima duminică.

protestatari-constanta-evz

Astfel, dacă în jurul orei 18:00, în Piața Ovidiu erau sub 500 de protestatari, o oră mai târziu numărul acestora a depășit 1000. Coloana de manifestanți a pornit, mai apoi, pe Bulevardul Tomis. ”PSD, ciuma roșie”, ”Constanta cere, fără grațiere” și ”DNA să vină să vă ia” au fost printre mesajele scandate de protestatari.

Advertisements

One thought on “Constănțenii au ieșit din nou la protest”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s