UNTOLD Festival cucerește Clujul, dar și inimile iubitorilor de festivaluri

Totul a început prin anunțarea a două mari nume din industria muzicii internaționale – Avicii și David Guetta la UNTOLD Festival. Fără a oferi prea multe detalii, doar simpla prezență a acestor nume în România, a reușit să strângă într-o perioadă foarte scurtă peste 30 de mii de doritori.

11051381_1576477765925369_2119206771_n

Pe data de 05 martie, un nou val de artiști a stârnit zâmbete și extaz. Artiști precum Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop au fost confirmați la UNTOLD Festival.

Iar ca să fie fericirea și mai mare, iar așteptarea mai grea, organizatorii au anunțat nume precum Fedde  le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Wilkinson, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set), Subcarpați, Șuie Paparude. 

Ce este UNTOLD Festival?

Inspirat din festivaluri de categoria Major Festivals din Europa și Statele Unite ale Americii, prima ediție UNTOLD Festival promite cel puțin 80 de ore de petreceri incendiare în care Clujul se va transforma în destinația turistică muzicală a verii. Povestea spusă pe ritmul muzicii, începe în inima Transilvaniei, pe tărâmul în care vampirii, ielele, lostrițele uriașe și alte personaje fantastice trec granița înspre lumea reală.

Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa și promitem că UNTOLD Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. UNTOLD va aduce la un loc acțiunea, personajele și intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia și dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

 

Spațiul de poveste va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

  • The River – trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
  • The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.
  • The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
  • The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, în incinta căruia se va amenaja o scenă.

11056731_1576477755925370_326113405_n

Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD Festival 2015?

Camping

Pentru o experiență inedită și autentică, vor fi amenajate zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costuri

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping, vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Bilete

Peste 23.500 de abonamente au fost vândute până în acest moment, doar unul din patru abonamente fiind vândute în Cluj-Napoca, iar restul în principalele oraşe din ţară și din străinătate.

Preţul noului abonament Pre-Sale, pentru toate cele patru zile de desfășurare ale evenimentului, este de 259 lei şi va fi valabil până la data de 8 aprilie 2015, în limita a 10.000 abonamente. Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

Între 30 iulie și 02 august, timp de patru zile și patru nopți, mai mult de 10 scene vor împânzi tărâmul UNTOLD Festival din Cluj-Napoca. 

One thought on “UNTOLD Festival cucerește Clujul, dar și inimile iubitorilor de festivaluri”

Leave a comment